Hoe vind je De Ware – Online!

Ben je ook wel eens bang dat je De Ware nooit tegen zult komen? Heb je alleen maar dates gehad die je frustrerend en teleurstellend vond? Geloof me, meisje, dat hebben we allemaal! Soms hebben we alleen nog maar zin om op de bank te hangen, ijs te eten en Gooische vrouwen te kijken. Er moet meer in het leven zijn, toch? Dat is ook zo! Wij kunnen je helpen De Ware te vinden!

Veel meer keus!

Iedereen kan tegenwoordig op internet. Ik weet zo goed als zeker dat alle vrijgezellen bij jou in de buurt email hebben. Elkaar in het echt ontmoeten is mega gecompliceerd, maar nu er internet is, is daten veel eenvoudiger geworden.
Stel je voor dat je je Postvak In opent en een email leest van een man die klinkt als De Ware. Of drie mannen. Of twintig? Op het internet heb je veel meer keus, en dit e-book zal je laten zien hoe je dat benut.

En je krijgt het nog gratis ook!

Alles wat je nodig hebt om De Ware online te vinden staat in dit e-book.
Stel je dat eens voor – alles wat je moet weten om je zielsverwant te vinden staat in dit handige virtuele pakketje. Je kunt je eigen ‘nog lang en gelukkig’ creëren met een beetje hulp van je computer.
Misschien denk je nu wel dat zoiets alleen in romantische films voorkomt – maar toch hoor je elke dag succesverhalen. Van tv tot gesprekken op kantoor en verhalen van vrienden – veel vrouwen zijn in een virtuele relatie of  huwelijksbootje gestapt via internet. Dat kan jou ook gebeuren! Dit handboek kan jouw kansen net even wat vergroten.

Exclusieve tips

Met dit handboek krijg je een paar exclusieve tips van De DatingDoctors zelf:

 • Tactieken die je helpen in de wondere wereld van het online daten.
 • Tips en trucs om je online dating vaardigheden te verbeteren.
 • De beste plaatsen om je online liefde te vinden.
 • Veilig internetten.
 • Hoe je weet of je online flirt een Droomprins of een Kikkerprins is.
 • Kandidaten selecteren om De Ware te vinden.
 • Een perfecte overgang maken van internet daten naar live daten.
 
BEKEND VAN O.A.

AvantGarde over de datingDoctors
lees het artikel...

Radio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDocBright Magazine - De Players van RPCosmopolitan Magazine - Hoe breng je jezelf aan de man?FHM - FHM op afspraak bij de Dating DoctorsRadio 1 Online - Dating Doctor op online vrouwenjachtYes - In de val van de versierder geloktLINDA Magazine - Pick-Up ArtistsLINDA Magazine - Meester verleiders SmoothDoc en AlphaDocNieuwe Revu - Onder behandeling bij de Dating DoctorsNina - Van klungel tot casanovaPanorama - Vrouwen zijn net paardenPenthouse - Dating Doctors: Hoe krijg je de mooiste vrouwen in bedBNN 101 TV - Dating Tour BelgradoBNN United - Live reportage cursus vrouwen versieren van de Dating DoctorsSUMP3 SnackmaterialRadio AlfredoSpits - Beter een blauwtje lopen dan een groentje te blijvenRadio 538 - AlphaDoc belt met Froukje de BothRadio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDoc

Geloof me, dit soort dingen wil je doorgeven aan de generaties vrouwen na je! Als je de strategie en tips uit dit boek opvolgt, zul je zien dat je veel meer zelfvertrouwen krijgt en je veel verleidelijker uit de hoek zult komen.

Ergens ter wereld…

Uit een van de beste romantische komedies, Sex in the City: “Ergens ter wereld loopt de man die voor jou bestemd is. En als jij hem niet als eerste in handen krijgt, doet iemand anders het wel, en dan moet jij verder met de wetenschap dat iemand anders met jouw man er vandoor is gegaan. "

Ik zou niet graag zien dat jou dat overkomt. Daarom hebben we dit handboek geschreven, zodat jij ons op een dag kan bedanken dat je de rest van je leven doorbrengt met de man die voor jou bestemd was!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & Download de E-boek Gratis!!!

Ben je het ook zat om altijd weer diegene te zijn die plaatsneemt aan de vrijgezellentafel op andermans bruiloften en partijen? Of altijd maar weer gezellig en vrolijk te verschijnen op de vrijgezellenfeestjes van je kennissen, in plaats van zelf eens keer middelpunt van belangstelling te zijn?

Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief van Roos ‘Hoe vind ik de liefde van mijn leven!‘ & Ontvang een vol met tips gratis

       

N.B. Wij respecteren jouw privacy en verzekeren dat we jouw e-mailadres niet verstrekken aan derden. Je kunt ook altijd je inschrijving ongedaan maken.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

De Datingdoctors

Andere datingworkshops voor vrouwen maken gebruik van vrouwelijke trainers. Maar wie kan jou beter vertellen wat écht werkt bij mannen als een man? Jarenlang hebben de DatingDoctors duizenden mannen geholpen hun vaardigheden op datinggebied te vergroten. Nu is het tijd voor de vrouw! Volg onze unieke workshop, die geleid wordt door een vrouw en twee mannen. De DatingDoctors geven hun scherpe en controversiële adviezen nu dus ook aan vrouwen. Ze geven je de naakte waarheid over daten en aantrekkingskracht op het andere geslacht. Geen nutteloze clichés. Alleen rechttoe-rechtaan-advies dat je helpt een echte emotionele band te ontwikkelen. Nieuwsgierig naar de DatingDoctors en hun geheimen? Lees dan hier verder.

De DatingDoctors leren je hoe jij jouw droomman kunt veroveren!

Vertel eens eerlijk…

 • …heb je het gevoel dat je geen controle hebt over de intimiteit tussen jullie?Koop het e-book Zelfvertrouwen met mannen!
 • …heb je het idee dat je belangrijke signalen van hem mist?
 • …heb je wel eens het idee dat je beeld van mannen helemaal verkeerd is?
 • …zou je een man wel eens recht op de…eh, man af willen vragen wat hij nou écht wil?
 • …lopen je relaties snel stuk, en altijd op hetzelfde punt?
 • …zie je ertegenop weer af te spreken na je scheiding?
 • …wil je graag online daten of speeddaten?
 • …maak je steeds dezelfde fout, en weet je niet hoe je dat moet veranderen?

Koop dan nu het e-book ‘Zelfvertrouwen met mannen’ of doe mee aan de workshop. Wij geven je alle relatietips, verleidingsadviezen en antwoorden...op deze vragen en nog veel meer!

 

Ook de man van je dromen aan de haak slaan?

Het e-book bevat veel informatie en technieken over hoe je daadwerkelijk de kwaliteit van het daten en het opbouwen en behouden van een goede passionele relatie zelf kunt creëren. Het overkomt je niet, nee je creëert het zelf!
Het kan je heel wat bloed, zweet en tranen en vooral ook tijd besparen als je het inzicht ontwikkelt, wanneer het tijd is om te investeren in een relatie die slecht loopt. Of wanneer je er maar beter mee kunt kappen en jezelf openstellen voor iets beters in het leven.

Het e-book geeft je inzicht in….

 • …betere communicatie in al je relaties en in elke fase van de relatie,zowel tussen partners als familie en vrienden, in de dating fase of na jarenlang huwelijk.
 • …het loslaten van stress, angsten en onzekerheden in relaties
 • …het bereiken van diepgaande emotionele onafhankelijkheid en het vinden van kracht vanuit jezelf
 • …het aantrekken van de juiste mannen in je leven, die je kwaliteit van leven zullen verschaffen in plaats van dit te verstoren
 • …het verhogen van je zelfvertrouwen
 • …….het bereiken van langdurig plezier, voldoening en innerlijk geluk en vrede in de relatie.

Kortom, het leren van een leven in harmonie met je partner.

“Roos leert je in haar boek de fijne kneepjes van het relatievak. Technieken die niet zomaar een man, maar de juiste man voor jou vinden. Er is maar één risico ... dat je snel een bruidsjapon zal moeten aanschaffen...!“

Petra, Amstelveen

Lees hier wat je allemaal bemachtigt als je het e-book koopt!

Doe de workshop

Is een boek voor jou niet genoeg? Volg dan de workshop ‘Zelfvertrouwen met mannen’ ! Het 'Zelfvertrouwen met Mannen'- programma leert je beter te communiceren en geen stress, angst en onzekerheid meer te voelen in je relatie. Ook leer je goede mannen aan te trekken, zelfverzekerder te worden en samen met je partner van vreugde en harmonie te genieten in je relatie. Lees hier wat je allemaal van deze workshop kunt verwachten!

 

Niet goed, geld terug

Ook jij boekt resultaat met Zelfvertrouwen met mannen. Daar ben ik van overtuigd. Ik ben zelfs zo zeker van mijn zaak, dat ik je een 45-dagen-garantie geef. Werkt het boek niet, laat het mij dan binnen 45 dagen weten. Je krijgt gegarandeerd je geld terug! Zelfs als je me op dag 44 belt of mailt! 98% van de vrouwen die dit boek bestelden, maakten geen gebruik van deze garantie...maar ik blijf het zeggen: niet goed, geld terug! Het risico is voor mij!

Home - Mijn Verhaal - Over Mannen - Over het e-book - Over de workshop
Bonus boek Internet Dating - Reacties - Nieuwsbrief - Over de Dating Doctors

Ook jij boekt resultaat met Zelfvertrouwen met mannen. Daar ben ik van overtuigd. Ik ben zelfs zo zeker van mijn zaak, dat ik je een 45-dagen-garantie geef. Werkt het boek niet, laat het mij dan binnen 45 dagen weten. Je krijgt gegarandeerd je geld terug! Zelfs als je me op dag 44 belt of mailt! 98% van de vrouwen die dit boek bestelden, maakten geen gebruik van deze garantie...maar ik blijf het zeggen: niet goed, geld terug! Het risico is voor mij!

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer