Een greep uit de reacties van vrouwen die kozen voor het e-book Zelfvertrouwen met mannen :

 

“Na het lezen van dit e-book kwam ik hem dan ook echt tegen”

Dit is een e-book dat echt de moeite van het lezen waard is. Ook als je niet op zoek bent naar een partner of niet aan een huwelijk wilt denken, is het echt goed om meer inzicht te krijgen in het hoe en waarom. Ik heb zelf ook heel wat ellendige relaties achter de rug en kwam erachter dat ik elke keer weer dezelfde fouten maakte.
Met de simpele en leuk beschreven technieken in het e-book, ben ik me hiervan bewust geworden en kan ik er makkelijker mee omgaan en vooral ook beletten dat ik weer dezelfde misstappen bega. Dit zonder dure sessies bij een psycholoog ofzo. Ongelofelijk, maar waar, na het lezen van dit e-book, kwam ik hem dan ook echt tegen. Iemand die precies voldoet aan de eisen en kwaliteiten die ik me dit keer zo nauwkeurig gesteld had met behulp van het e-book. We gaan nu heel leuk met elkaar om en er bloeit iets moois. Roos, ik kan je niet genoeg bedanken!

Diane,
Utreht


Koop hier direct het e-book!

“...een e-book als geen ander”

Dit is echt een e-book als geen ander. Zoveel zogenaamde ‚love experts’ met al hun nep tips en mind games. Dit e-book weerspiegelt de realiteit, de waarheid. Het is uitdagend en opbouwend op een hele leuke en grappige manier. Meiden, aarzel niet langer, maar trakteer jezelf op dit e-book en je toekomst is verzekerd.

Ps Roos, ik stuur je binnenkort een uitnodiging voor onze reeds geplande bruiloft!

M.M.,
Den Haag


“Er is maar 1 risico... dat je weldra een bruidsjapon zal moeten aanschaffen”

Roos leert je in haar e-book de fijne kneepjes van het relatievak. Mentale technieken die niet zomaar een man, maar de juiste man voor jou zullen vinden.
Er is maar 1 risico... dat je weldra een bruidsjapon zal moeten aanschaffen...!

 

Petra,
Amstelveen


Koop hier direct het e-book!

“ ..je eerlijke mening en adviezen zijn heel verhelderend”

Elke dag kijk ik vol spanning uit of ik een e-mail van je heb ontvangen. Je inspireert me enorm en elk berichtje van je, is weer een stap vooruit en een uitdaging!
Je hebt me doen inzien dat ik niet zielig of wanhopig ben en je eerlijke mening en adviezen over relaties zijn heel verhelderend.

K.H.


BEKEND VAN O.A.

  Radio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDocBright Magazine - De Players van RPCosmopolitan Magazine - Hoe breng je jezelf aan de man?FHM - FHM op afspraak bij de Dating DoctorsRadio 1 Online - Dating Doctor op online vrouwenjachtYes - In de val van de versierder geloktLINDA Magazine - Pick-Up ArtistsLINDA Magazine - Meester verleiders SmoothDoc en AlphaDocNieuwe Revu - Onder behandeling bij de Dating DoctorsNina - Van klungel tot casanovaPanorama - Vrouwen zijn net paardenPenthouse - Dating Doctors: Hoe krijg je de mooiste vrouwen in bedBNN 101 TV - Dating Tour BelgradoBNN United - Live reportage cursus vrouwen versieren van de Dating DoctorsSUMP3 SnackmaterialRadio AlfredoSpits - Beter een blauwtje lopen dan een groentje te blijvenRadio 538 - AlphaDoc belt met Froukje de BothRadio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDoc


“Jouw inspirerende woorden steunen me echt goed”

Ik wil je bedanken uit de grond van mijn hart voor de vele tips die me door een moeilijke periode heen helpen. Ik heb een relatie met een getrouwde man, die nu wel afstand heeft genomen om zijn gezin een kans te geven. Ik realiseer me ten zeerste dat het geluk van zijn gezin op de eerste plaats moet komen. Een relatie aangaan was dan ook niet verstandig en zou ook vroeg of laat uitlopen op een teleurstelling, niet alleen voor mezelf, maar misschien ook voor zijn vrouw en kinderen. Dat wilde ik voorkomen en ik probeerde me dan alleen maar te concentreren op het fysieke aspect, de aantrekkingskracht tussen ons die zo sterk is en ik trachtte mijn echte gevoelens buiten spel te laten. Maar helaas, dit houd ik niet lang vol, mijn hart verraadt me...Ik denk nog steeds dat hij de ware is, maar het schuldgevoel speelt me parten en kan ik niet volhouden op den duur. Jouw inspirerende woorden en inzichten steunen me echt goed en geven me het vertrouwen dat ik hier wel uit ga komen.

Karin


“ De tips werken echt”

Beste Roos, jouw advies is zo geweldig, je bent zelf een geweldig mooi persoon en zo echt! Je merkt dat het advies echt uit je hart komt. En het mooiste is, de tips werken echt!

Liefs, Andrea

 

Wil jij net als deze vrouwen de man van je dromen veroveren? Koop dan het e-book of volg de workshop!