Mijn wonderbaarlijke verhaal

Hoe vind je deze keer wel de juiste man?! Er is gewoon een geheim recept voor!
Eindelijk is er een succesvolle methode die gegarandeerd de juiste man voor jou zal vinden. Een man die echt van je houdt, die met je wilt trouwen en je gelukkig zal maken voor de rest van je leven.
Want wie wil niet die man van haar dromen vinden?
Na jaren van teleurstellend daten met altijd die verkeerde man, heb ik door deze methode gewoon kunnen leren hoe je wel de juiste man kunt vinden.
Het is mij gelukt en ik kan je verzekeren dat het jou ook lukt.

30 september, 2008

Beste vriendin,

Ik moet iets bekennen:
Ik was ooit ook wanhopig en hopeloos in de liefde. Zoals zoveel vrouwen, viel ik altijd op de foute man. Ik trok ze gewoon aan als een magneet. Terwijl ik niets liever wilde dan een leuke man ontmoeten die mijn toekomstige partner zou willen worden en die van me houdt zoals ik ben (en ook voor wie ik niet ben). Die mijn onafhankelijkheid waardeert en die me elke dag weer gelukkig maakt.
Herken jij jezelf in dit relaas....?
Droom je er ook van een man te ontmoeten en mee te trouwen, die eerlijk en trouw is, liefdevol en succesvol en ook begrip en humor heeft, maar kom je elke keer weer voor een teleurstelling te staan? Lig je ’s nachts ook wel eens vaker wakker bij de gedachte, dat je misschien wel altijd alleen zult blijven?
Wil je ook niet liever die interessante en attente man ontmoeten die jouw geluk als zijn grootste prioriteit ziet?
Maar bekruipt je ook weleens de angst dat het huwelijk en kinderen, hoe graag je dit ook wenst, een einde zou kunnen maken aan je hardverworven carrière en (financiële) onafhankelijkheid?
Ben je het ook zat om altijd weer diegene te zijn die plaatsneemt aan de vrijgezellen tafel op andermans bruiloften en partijen? Of altijd maar weer gezellig en vrolijk te verschijnen op de vrijgezellenfeestjes van je kennissen, in plaats van zelf eens keer middelpunt van belangstelling te zijn?
Breekt je ook weleens het zweet uit als je eraan denkt dat straks misschien wel de enige manier om kinderen te kunnen krijgen, via een spermabank is?
En heb je ook niet genoeg van al die mensen die constant weer maar één vraag hebben die hun echt interesseert: wanneer ga jíj nu eens eindelijk trouwen?!

Koop hier direct het e-book!

Mijn missie

Het wordt tijd dat jouw vrijgezellenbestaan spoedig tot het verleden zal behoren. Dat is mijn missie en mijn commitment naar jou!
Ik spreek uit eigen ervaring en schat jou ook in als een intelligente, leuke en liefdevolle vrouw. Een vrouw uit duizenden die een man heel wat te bieden heeft, Maar waar is die man uit duizenden?! Soms dacht ik wel eens dat hij gewoon niet bestond.

Prins op het witte paard

Maar op een dag ontmoette ik toch mijn huidige vriend. Dat is nu twee jaar geleden en hij is nog altijd die eerlijke, trouwe, liefdevolle, succesvolle en leuke man. Hij is mijn prins op het witte paard. Ik heb ook nog nooit zo’n zorgzame en onzelfzuchtige man ontmoet.
Kort nadat we uit begonnen te gaan, had ik regelmatig last van enorme migraine aanvallen. Op een keer was het zo erg en ik was vergeten mijn medicijnen op te halen bij de apotheek. Hij is ze toen gaan ophalen , op weg van zijn werk en is ze me komen brengen. Dit lijkt de gewoonste zaak van de wereld, maar het betekende voor hem een omweg van 2 uur.
Ook steunt hij me door dik en dun wat betreft mijn eigen zaak. Als ik workshops moet geven, neemt hij zelfs vrij van zijn eigen werk.
Het mag dus duidelijk zijn, dat deze man mijn droomman is.
En is ook nog eens enorm knap!
Er komen nu zelfs andere dames naar me toe die mij vragen of deze geweldige man toevallig nog single broers heeft!

Ben ík dan zo kritisch, vraag je jezelf op een gegeven moment af?

Altijd weer die foute man....

Maar, ik weet ook hoe het hiervoor was, toen leek elke man met wie ik een date had, gewoon per definitie de foute gozer te zijn. Ik heb me toen toch het een en ander meegemaakt met mannen.... De een nog erger dan de ander.
Zo ook die egoistische pianist waar ik alleen maar goed voor was om de bladzijden van zijn muziekboek om te slaan, wow wat een spanning! Of die knul die nog niet de waarheid zou vertellen als hij in een levensbedreigende situatie zou zijn. Of mannen die alleen maar leuk zijn als ze een biertje op hebben, want nuchter zij het toch een stel droogkloten. Het ergst was toch wel die succesvolle nieuwsredacteur die als een tweejarige kleuter kon rondtieren als hij weer eens vergeten was waar hij zijn auto had geparkeerd.
Dat is nog maar een kleine greep uit het hele scala aan mislukte dates en relaties.
Al die mannen die beloofden je te bellen, maar het nooit deden, of die op het eerste gezicht wel zeer fatsoenlijk en leuk leken, maar al snel hun ware aard toonden.
Ben ik dan zo kritisch, vraag je jezelf op een gegeven moment af?

De zoveelste teleurstelling..

Misschien moet ik maar helemaal kappen met die waardeloze dates. En zo stopte ik er ook mee na de zoveelste teleurstelling. En ik kreeg meer plezier in het leven dan ooit te voren.
Het was ook in die periode dat ik het geheim ontdekte van hoe je wél de juiste man kunt aantrekken. Zonder borstvergroting of Botox welteverstaan! Zonder enige moeite bleek ik de formule gevonden te hebben, waardoor ik mannen aantrok als magneten, ze kwamen gewoon op mij af, zonder dat ik er zelfs maar mee bezig was. Ik kon mijn lol niet op en mijn zelfvertrouwen steeg met de dag!
Zo’n maand of zes was ik boven mezelf verheven en ik had een keuze als nooit te voren. Tot de dag dat ook mijn huidige man gewoon mijn leventje binnenstapte. Ik vond niet hem, nee hij kwam op mij af! En daar schuilt het geheim in.

De geheime methode

Nou, je zult wel benieuwd zijn naar die ’geheime methode’?!
Of je nu als vrouw op zoek bent naar de prins op het witte paard, die met je meeleeft en je steunt, of je wilt graag thuis voor de kinderen zorgen, terwijl je man zorgt dat je een comfortabel leven kunt leiden. Het maakt niet uit, want het recept om dit te verwezenlijken is te lezen in mijn boek.
De motivatie om dit boek te gaan schrijven was simpel. Ik kon niet langer meer aanzien hoe mijn vriendinnen en mijzelf inclusief, allemaal onafhankelijke, intelligente, leuke, knappe vrouwen, toch steeds weer de verkeerde man vonden. Sommigen zijn zelfs maar met ze getrouwd en hebben daar nu de blaren van Je weet wel, mannen die meteen op de eerste afspraak al hun favoriete seksuele fantasieën mededeelden, of die nooit terugbelden of eens attent waren, die ogenschijnlijk fatsoenlijk leken, maar ontaarden in dominante en agressieve types. Die hun hoofd draaiden naar elke vrouw die langsliep, of die het liefst nog elke avond bij hun moeder gingen eten. Kortom, mannen die ons echt niet waard waren. We moesten toch zeker wel beter kunnen krijgen?BEKEND VAN O.A.:
Radio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDocBright Magazine - De Players van RPCosmopolitan Magazine - Hoe breng je jezelf aan de man?FHM - FHM op afspraak bij de Dating DoctorsRadio 1 Online - Dating Doctor op online vrouwenjachtYes - In de val van de versierder geloktLINDA Magazine - Pick-Up ArtistsLINDA Magazine - Meester verleiders SmoothDoc en AlphaDocNieuwe Revu - Onder behandeling bij de Dating DoctorsNina - Van klungel tot casanovaPanorama - Vrouwen zijn net paardenPenthouse - Dating Doctors: Hoe krijg je de mooiste vrouwen in bedBNN 101 TV - Dating Tour BelgradoBNN United - Live reportage cursus vrouwen versieren van de Dating DoctorsSUMP3 SnackmaterialRadio AlfredoSpits - Beter een blauwtje lopen dan een groentje te blijvenRadio 538 - AlphaDoc belt met Froukje de BothRadio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDoc

 

 

Geen genoegen met minder!

En ja hoor, dat kunnen wij. En we gaan zeker geen genoegen met minder nemen. De wereld zit vol met leuke, eerlijke mannen en het wordt tijd dat we het heft in eigen handen gaan nemen! Dat geldt dus ook voor jou.
Geloof dus maar niet meer al die fabeltjes uit de media dat mannen alleen op jonge, mooie vrouwen vallen, dat ze niet monogaam kunnen zijn en eeuwig verbindingsangst zullen hebben. Deze fabeltjes hebben er mede voor gezorgd dat vrouwen steeds maar water bij de wijn deden als het ging om hun partnerkeuze. “Ach, er is altijd wel iets, dat is nu eenmaal zo met mannen en ik kan toch ook niet beter krijgen.” Genoeg van deze onzin en tijd voor het aantrekken van een echte leuke man. Die bestaat wel degelijk, ik ben zelfs met eentje getrouwd!

De wereld zit vol met leuke, eerlijke mannen en het wordt tijd dat we het heft in eigen handen gaan nemen!

Werk aan de winkel

Dus, werk aan de winkel, want wie weet bevind jij je al met Oud op Nieuw in de armen van jouw droomman. Samen drinken jullie champagne en kijken jullie naar de toekomst die voor jullie ligt. Het kan alle kanten uit en de ‘sky is the limit’. Je hebt energie voor tien, want‚ that’s the thing about love‘: het geeft je gewoon vleugels.
Nieuwjaar of al eerder, het is gewoon echt mogelijk.
Die bevredigende relatie met een man die je goed en respectvol behandelt, die jouw geluk even belangrijk acht als het zijne. Die serieus met je naar de toekomst kijkt en commitments durft aan te gaan en zijn verantwoordelijkheid neemt.
Daar heeft iedereen toch gewoon recht op?!

Stap voor stap…

Laat me je helpen met de tips en technieken in mijn boek.
Ook als je nog nooit een (echte) relatie gehad hebt en denkt dat geen man jou ziet staan, succes verzekerd dat ook jij de man van je dromen zal gaan vinden.
Stap voor stap leg ik uit in mijn boek hoe je dit kunt bewerkstelligen. Je wordt een ander persoon en door die kracht en uitstraling zal je leuke, serieuze mannen versteld doen staan en gaan ze oprecht interesse in je tonen.
Kat in het bakkie zeker, dit is gewoon te mooi om waar te zijn, zul je vast nu denken.
Na talloze mislukte dating pogingen geef je op een gegeven moment de moed gewoon op, ook dat hoort erbij.
Maar, als ik je nu vertel, nee bewijs, dat de technieken in mijn boek je echt zullen helpen....
Ik daag je uit om het gewoon te proberen en jezelf binnen één jaar te verzekeren dat de methode uit mijn boek echt werkt. Dat je die droomman vindt, aantrekt en vooral ook behoudt voor die liefdevolle en langdurige relatie met toekomst.

De oplossing in eigen handen

Een ander bijkomend voordeel van een e-book is dat de oplossing in je eigen handen ligt en ook meteen te raadplegen is. Niet wachten op de post, nee als je nu bestelt, zul je meteen aan de slag kunnen met de technieken. En wat een plezier om ze meteen in de praktijk te kunnen brengen ook!

Lees hier wat mijn e-book je allemaal leert!

Je bent niet de enige..

Laat verlegenheid of schaamte je niet langer tegenhouden. Je bent zeker niet de enige die op zoek is naar een beetje geluk in de liefde. Dat is absoluut niet wanhopig of zielig. Iedereen wil dat immers. Mannen net zo goed. Je moet het alleen weten te herkennen en enkele spelregels kennen. In het boek kom je niet alleen achter het aantrekken van de juiste man, maar ook of je eigenlijk wel echt zelf geschikt bent voor een langdurige relatie of het huwelijk.
Misschien is dit wel niet zo of is het nog niet het juiste moment en geeft het je inzicht om een andere focus te krijgen. Ook remmingen of andere angsten die je altijd belemmerd hebben om toe te geven aan wat je echt wil, zullen inzichtelijk worden en voorgoed tot het verleden behoren.

Je bent zéker niet de enige die op zoek is naar een beetje geluk in de liefde!

Koop hier direct het e-book!

Tijd voor actie!

Er is genoeg tijd verspild en het wordt tijd om in actie te komen. Dit is de eerste stap op weg naar het geluk. Het einde van je vrijgezellenbestaan en een aanloop naar het altaar. Als dat is wat jij wilt, dan zal het gebeuren. Door de beschreven methoden nauwgezet te volgen, zul je binnen één jaar overuigd bij me terugkomen met... misschien wel een huwelijksuitnodiging.... ?
Ik heb het mijn levensmissie gemaakt om andere vrouwen ook te laten meeliften op mijn geluk en succes. Mijn succes in de liefde en het vinden van de juiste man!
Ik kan niet wachten om mijn ‚geheime’recept met je te delen, dus bestel direct hier het e-book en je zult versteld staan.

Ik wens je alle succes en geluk!

Roos

PS Laat het me weten als na het lezen van het e-book je leven ineens een onverwachte wending gekregen heeft en je die Mr Right gevonden hebt. Ik ben benieuwd waar en hoe je hem ontmoet hebt. En wat het verschil is met al die andere mannen. En vooral hoe je wist dat hij de ware was!

 

 

 
Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer