Wie zijn de datingdoctors? En wat doen ze?

In de afgelopen drie jaar hebben de DatingDoctors duizenden mannen geholpen hun vaardigheden op datinggebied te vergroten door hun boeken, workshops, DVDs, Datingtours,seminars en de Real Man Conference.

En onlangs realiseerden ze zich iets: “Het was zo raar,” zeiden de Datingdoctors, “jarenlang hebben we mannen advies gegeven, in het Echte Leven en via Internet. En de vrouwen in ons leven hielpen we off-line.”


Contact Informatie:

Dating Doctors v.o.f.
Telefoon: +31(0)647135790
KVK Rotterdam: 24399258
BTW nummer: 816955785
Postbank: 2316504 (regulier)
Postbank: 2848555 (discreet)
e-mailadres: info@datingdoctors.nl

 

RTL Boulevard

“We hebben seminars gegeven in Nederland, Belgie en Duitsland. We hebben boeken en e-books geschreven en DVDs opgenomen over versieren, verleiden en veroveren. We zijn zelfs op primetime RTL Nieuws en RTL Boulevard geweest, en hebben talloze radio interviews gegeven.”
“Oké, we snappen dat je denkt ‘Nou en, Datingdoctors…’
“Ja, het is leuk om zoveel aandacht te krijgen, maar we weten ook dat we verder door moeten gaan op de relaties die we creëren.
“We spraken elkaar, met mijn partners Smoothdoc en Roos – en we beseften ineens…”

We hadden het gevoel alsof er iets miste in het advies dat we gaven. “We zeiden tegen elkaar dat we onze doelen en richting in het leven analyseerden, en wat we nu wilden gaan doen met het hele ‘dating-advies’. We hadden al zoveel succes gehad..”
“En toen beseften we wat er niet klopte – we hadden de andere helft buiten beschouwing gelaten!”

Advies voor man en vrouw

“Ineens hadden we door dat als we geen advies en materiaal hadden voor BEIDE seksen, we ons doel, mannen EN vrouwen samen te brengen in betere relaties, niet zouden halen. Dus besloten we dat het tijd was om vrouwen ook tips voor dating te gaan geven.
Goed, we beseften heel goed dat sommige vrouwen nogal sceptisch aan zouden kijken tegen twee mannen en een vrouw die mannen leert hoe ze meer afspraakjes kunnen krijgen – maar die ook van hen geen Don Juan houding tolereerden. Wij leren mannen om meer van hun echte persoonlijkheid en passie te laten zien zodat er meer aantrekkingskracht ontstaat tussen hen en vrouwen.”
“Hoewel we dus wisten dat vrouwen wantrouwend zouden zijn, weten we ook dat ze slim zijn. Vrouwen zijn op zoek naar hetzelfde als de meeste mannen, maar we geven verschillende signalen af. “
“De rollenpatronen tussen de seksen zijn veranderd, en nu moeten we opnieuw met elkaar in gesprek komen, met onze eigen natuurlijke driften.

 

Wat zoeken mannen nu écht in een vrouw?

“En nu is de tijd voor ons gekomen om vrouwen te leren begrijpen wat mannen ECHT zoeken in een vrouw – en dat is NIET alleen maar seks. Lees hier de fabeltjes over wat mannen zogenaamd zouden willen. Wij vertellen je wat ze écht willen!
En nu geven de DatingDoctors hun scherpe en controversiële advies aan vrouwen. Wij geven je de naakte waarheid over daten en aantrekkingskracht met het andere geslacht. Geen nutteloze cliches. Alleen rechttoe-rechtaan advies dat je helpt een echte emotionele band te ontwikkelen.

 

BEKEND VAN O.A.

  Radio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDocBright Magazine - De Players van RPCosmopolitan Magazine - Hoe breng je jezelf aan de man?FHM - FHM op afspraak bij de Dating DoctorsRadio 1 Online - Dating Doctor op online vrouwenjachtYes - In de val van de versierder geloktLINDA Magazine - Pick-Up ArtistsLINDA Magazine - Meester verleiders SmoothDoc en AlphaDocNieuwe Revu - Onder behandeling bij de Dating DoctorsNina - Van klungel tot casanovaPanorama - Vrouwen zijn net paardenPenthouse - Dating Doctors: Hoe krijg je de mooiste vrouwen in bedBNN 101 TV - Dating Tour BelgradoBNN United - Live reportage cursus vrouwen versieren van de Dating DoctorsSUMP3 SnackmaterialRadio AlfredoSpits - Beter een blauwtje lopen dan een groentje te blijvenRadio 538 - AlphaDoc belt met Froukje de BothRadio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDoc
 
Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer