Wat staat er allemaal in het e-book ‘Zelfvertrouwen met mannen’?

Wie wil niet een passionele, warme en oprechte relatie met de man van je dromen? Een relatie die blijft voortduren, in goede en slechte tijden? Doordat Roos & haar team ervaring hebben met relatieadviezen voor zowel mannen als vrouwen kennen wij relatietips en verleidingstechnieken die iedereen van pas komen.Roos & haar team hebben dit e-book geschreven. Wij willen jou laten profiteren van onze succesvolle formule!

Geluk en liefde begint bij jezelf

Als soort van ‘undercover’ agent heb ik vrouwen en hun behoeften in relaties en de onzekerheden die daarmee gepaard gaan, goed in kaart leren brengen. Ik heb veel vrouwen gesproken die zich ten einde raad afvroegen wat ze toch verkeerd deden en hierdoor een verkeerd beeld van mannen kregen. Ze legden de schuld en oplossing bij die ander en daar gaat het nu juist om. Geluk en liefde begint bij jezelf.

De hoogste fase van geluk...

Met de technieken in het e-book en workshop stel ik je in staat die hoogste fase van voldoening en geluk in een relatie te bereiken, een langdurige relatie die gebaseerd is op wederzijds respect.
Om tot dit te komen, zullen vrouwen zich eerst goed bewust moeten zijn van de ware gedachten en gevoelens van mannen. Wat die zijn zeker wel aanwezig.
Je komt er ook achter dat de dingen die een vrouw in een man zoekt, diezelfde zijn die een man ook in een vrouw zoekt. Die behoeften liggen dichter bij elkaar dan dat je zou denken. Uiteindelijk wil ieder mens hetzelfde. De manier van bewerkstellingen verschilt alleen bij mannen en vrouwen en hierdoor kan miscommunicatie roet in het eten gooien. Door die verschillen in kaart te brengen en te leren begrijpen, kun je tot een begripvolle fase komen, waarin je relatie opbouwend wordt, in plaats van bergafwaarts naar beneden te hollen als een sneltrein.

Makkelijker gezegd dan gedaan?

Vraag jezelf eens het volgende af en wees eerlijk in je antwoorden en gedachten:

 • Heb je wel eens toegegeven aan seks op de eerste date? Sneller dan je jezelf had voorgenomen..maar je dacht op deze manier wellicht de aandacht van die man te kunnen vasthouden en hem (emotioneel) aan je te binden?
 • Ben je écht in staat bepaalde signalen op te pikken van een man op een eerste afspraakje of blijf je vaak toch in stereotypen denken?
 • Hoe snel heb je na enkele dates een tweede tandenborstel voor hem gekocht?
 • Heb je ooit al eens recht op de man af gevraagd waar hij nu echt naar op zoek is bij een vrouw?

Je inzichten in een man zijn waarschijnlijk vrij gelimiteerd.
Ik kan je hiermee helpen en door de technieken die je leest in ons e- book en leert op onze workshop zul je een interessante ontwikkeling doormaken.

Steeds dezelfde fouten....

Vraag je je ook regelmatig af tijdens het daten en het aangaan van een relatie waarom mannen zich nooit lijken te willen binden een vrouw? Waarom mannen zich terugtrekken juist als de relatie gestalte begint te krijgen? Je ziet al je vriendinnen dezelfde fouten maken, maar zelf blijf je ook dezelfde misstappen begaan. Hoe kwetsbaarder jij je opstelt in een relatie, hoe meer afstand hij zal creëren, lijkt het wel.

Laat me je wat inzichten geven in hoe vrouwen denken dat mannen over hen denken en de misvattingen die hierdoor ontstaan:

 • Vrouwen denken dat een man alleen voor het (playboy) model van de glossy magazines valt. Laat me je verklappen dat dit echt een scheef beeld is van wat een man zoekt in een vrouw en in een relatie. Ook al is het gezegde: ‘Sex sells’ nog altijd van kracht, in een relatie zijn er toch heel andere waarden die de boventoon voeren.
 • Alleen door meteen met een man de koffer in te duiken, kun je hem (emotioneel) aan je binden. Vrouwen zullen eerder toegeven aan sex op de eerste date of erg snel daarna, sneller dan ze zich eigenlijk hadden voorgenomen. De gedachte dat ze hiermee een man aan zich kunnen binden, is totaal verkeerd.
 • Mannen willen zich niet meteen binden en sommigen zullen zich nooit in een langdurige relatie kunnen vinden. Het is zo dat beide geslachten altijd alle opties zullen bekijken alvorens tot een keuze over te gaan. Het gras is altijd groener bij de buren, is ook een veelzeggende uitspraak. Maar net als vrouwen zijn er wel degelijk mannen die zich durven vast te leggen als ze het gevoel hebben iets waardevols en dierbaars te hebben gevonden. Iets dat ze willen koesteren en niet meer loslaten. Het is dít gevoel dat je moet zien te bereiken bij een man.

Koop hier het e-book direct het e-book!

Wat leren wij jou?

Met de technieken die je leest in het e-book zal je een evenwichtigere relatie kunnen aangaan of een relatie optimaal laten functioneren. Ook in moeilijke tijden, zoals tijdens huwelijksproblemen of na een scheiding. Je leert negativiteit, onprettige emoties en stress los te laten. In plaats daarvan zul je innerlijke rust en vertrouwen voelen in je relatie. Je ervaart een gevoel van controle over de relatie en je zult een krachtige, passionele relatie kunnen creëren met die ene speciale persoon in je leven.

“Ik was een gebroken vrouw, mijn hart was meerdere malen gebroken, weer (gedeeltelijk) gelijmd en weer gebroken. Kortom, ik was er van overtuigd dat ik nooit meer iemand (een man) zou kunnen toelaten in mijn leven en had een heel negatief beeld van mannen. Door dit e-book ben ik mij bewust geworden van het echte probleem. Dat bleek ikZELF te zijn! Door te leren van de fouten uit mijn verleden, kon ik ze los laten en openstaan voor de nieuwe uitdagingen die het leven te bieden heeft. Ik heb ook de ware essentie van een relatie leren ontdekken, want hiervoor wist ik eigenlijk niet echt wat een goede relatie inhield en waarom mensen die met elkaar aangaan.
Het gaat nu stukken beter en ik sta open voor de avonturen in het leven en hoop ooit nog die lieve eerlijke partner te zullen vinden. Ik heb daar nu alle vertrouwen in.”

Het overkomt je niet, je creëert het zelf!

Als je het E-book ‘Zelfvertrouwen met mannen’ koopt, leer je…

 

 • begrijpen waar mannen en vrouwen verschillen
 • waar je relatie begint – en soms eindigt
 • hoe je je vriend nooit moet behandelen
 • hoe je je relatie om zeep helpt
 • hét geheim om goede mannen te krijgen
 • welk gevoel een man nooit mag krijgen
 • het GEHEIM over mannen en sex – wat hij echt wil.
 • de GROOTSTE FOUT die vrouwen maken over seks
 • hoe je ziet of een man je in de gaten houdt
 • een zelfredzaam leven leiden…dat mannen niet afschrikt...
 • wanneer een man emotionele diepgang gat zoeken...
 • hoe je jezelf verbetert
 • een social network ontwikkelen...
 • fouten die vrouwen maken
 • de verschillen tussen mannen en vrouwen begrijpen
 • de 7 belangrijke punten die een relatie een succes maken
 • mannen om te vermijden
 • probleemgedrag herkennen en vermijden
 • wat mannen ECHT willen van vrouwen

Koop hier direct het e-book!

Een passionele relatie

Het e-book bevat informatie en technieken over hoe je daadwerkelijk de kwaliteit van het daten en het opbouwen en behouden van een goede passionele relatie zelf kan creëren. Het overkomt je niet, je creëert het zelf.
Het kan je heel wat bloed, zweet en tranen en vooral ook tijd besparen als je het inzicht ontwikkelt, wanneer het tijd is om te investeren in een relatie die slecht loopt. Of wanneer je er maar beter mee kunt kappen en jezelf openstellen voor iets beters in het leven. Lees daarom het e-book en leer hoe jij bij elke man jezelf kunt zijn!

Is een e-book voor jou niet genoeg? Schrijf je dan in voor onze workshop

Niet goed, geld terug

Ik geef een niet-goed-geld-terug garantie van 45 dagen!
Ik weet honderd procent zeker dat het werkt. Neem geen genoegen met een slechte relatie – haal het beste eruit!