Lees hier de waarheid over mannen!

Heb jij ook het gevoel dat relaties moeilijke materie zijn? Zou jij ook wel eens de ‘regels’ willen weten?
Vrouwen zijn eigenaardige wezens. Ze willen de regels wel leren, maar zijn bang dat die kennis de romantiek om zeep helpt. Niets is minder waar. Ze helpen je gefocust te blijven.
Ben je uit geweest met een complete zak of iemand die voortdurend naar andere vrouwen keek, of…er zijn talloze voorbeelden.

Jij hebt advies nodig om net zo zelfverzekerd te worden als de meest schitterende vrouw op aarde!

Geen vage verzinsels

Koop hier het e-book en leer nog meer!

En weet je wat? Mannen willen hetzelfde als jij. Ik geef al jaren mannen advies over hoe ze indruk kunnen maken op een vrouw. Niks flauwe openingszinnen en versiertips. En ik heb ontdekt dat vrouwen advies nodig hebben over mannen.
Goed advies. Geen vage verzinsels, maar advies over wat mannen nu echt diep vanbinnen willen.
Heb je wel eens meegemaakt dat een man geen interesse lijkt te hebben als je iets over je gevoelens vertelt? Dat hij je een zoen geeft die je tot in je tenen doet tintelen als hij je thuisbrengt, en je vervolgens nooit meer belt? Wil je iets leren waardoor je betere relaties krijgt?

De drie leugens

Ik heb ontdekt dat zowel mannen als vrouwen niet snappen wat de ander nou precies wil.
Wat de ‘experts’ altijd gemist hebben is dat er drie dingen zijn die goede relaties om zeep helpen. Vaak zien we wat we willen, in plaats van hoe de dingen er nu echt voorstaan.

De drie Leugens:


Leugen 1: Je moet een superslank topmodel zijn om mannen te krijgen.

 

 • Niks van waar. Dat imago is pas van de laatste paar decennia. Mannen zijn eeuwen op vrouwen met een volslank figuur gevallen. De hele economie, die mensen graag aan het consumeren houdt, heeft het superdunne gepromoot zodat je aan het kopen blijft. Afslankproducten gaan als warme broodjes over de toonbank, maar mannen vallen maar gedeeltelijk op uiterlijk. Seks verkoopt, maar het is niet de enige koopwaar in een relatie.

Leugen 2: Je moet snel met een man naar bed, anders heeft hij geen interesse meer in je.

 

 • De onuitgesproken verwachting dat je binnen drie dates seks moet hebben. Geef er niet aan toe! Je houdt een man juist langer vast als je dat niet doet.
  Goede relaties hebben een bepaalde mate van natuurlijke en gezonde seksuele spanning die het interessant houdt.
  Dan gaat het om meer dan seks – het gaat om het soort spanning die op lange termijn vruchten afwerpt. Natuurlijke seksuele spanning ontstaat wanneer een man en vrouw eerlijk en open tegen elkaar zijn.

Leugen 3: Mannen zijn als de dood voor langdurige relaties.

 

 • Ach ja. De ‘rondkijken’ mythe. De waarheid is dat dit probleem zich bij beide seksen voordoet. Er zijn echt mannen die wél een goede langdurige relatie willen.
  Het gras is groener bij de buren. En of dat werkelijk zo is, hangt er vooral vanaf of een man het gevoel heeft dat hij iets te verliezen heeft dat hem dierbaar is. Van nature houden we onze mogelijkheden open totdat we gedwongen worden tot actie. Dat geldt voor vrouwen evengoed als voor mannen.

Wat ons precies aantrekt verschilt gigantisch en is niet logisch te beredeneren. Hoewel sommigen dat wel geprobeerd hebben. Haren, borsten, benen – ze zijn allemaal lang zo belangrijk niet als je al die tijd wel hebt gedacht.

Je hoeft geen maatje 36 te hebben om een man aan de haak te slaan!

Ken je dit grapje?

Als mannen écht de baas zouden zijn....

 • zouden voorbehoedsmiddelen naar bier smaken
 • zou Valentijnsdag naar de 29ste worden verplaatst zodat het alleen in schrikkeljaren voorkomt
 • zou het vuilnis zichzelf buitenzetten
 • zouden telefoongesprekken na 30 seconden worden verbroken
 • zou Hallmark ‘sorry, ik ben vergeten hoe je heet’ kaarten maken.

Leuk, maar niet behulpzaam. We kunnen de verschillen tussen man en vrouw beter gebruiken in plaats van ons eraan te ergeren.

Wat mannen willen dat vrouwen over hen weten…
Een man wil graag het idee hebben dat hij achter jou aan zit. Niet dat jij hem meesleept. Mannen gaan pas over de toekomst nadenken als hij er zeker van is dat je in het heden op één lijn zit.

Koop hier direct het e-book! « klik hier

 

BEKEND VAN O.A.

  Radio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDocBright Magazine - De Players van RPCosmopolitan Magazine - Hoe breng je jezelf aan de man?FHM - FHM op afspraak bij de Dating DoctorsRadio 1 Online - Dating Doctor op online vrouwenjachtYes - In de val van de versierder geloktLINDA Magazine - Pick-Up ArtistsLINDA Magazine - Meester verleiders SmoothDoc en AlphaDocNieuwe Revu - Onder behandeling bij de Dating DoctorsNina - Van klungel tot casanovaPanorama - Vrouwen zijn net paardenPenthouse - Dating Doctors: Hoe krijg je de mooiste vrouwen in bedBNN 101 TV - Dating Tour BelgradoBNN United - Live reportage cursus vrouwen versieren van de Dating DoctorsSUMP3 SnackmaterialRadio AlfredoSpits - Beter een blauwtje lopen dan een groentje te blijvenRadio 538 - AlphaDoc belt met Froukje de BothRadio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDoc
 

 

Ook jij boekt resultaat met Zelfvertrouwen met mannen. Daar ben ik van overtuigd. Ik ben zelfs zo zeker van mijn zaak, dat ik je een 45-dagen-garantie geef. Werkt het boek niet, laat het mij dan binnen 45 dagen weten. Je krijgt gegarandeerd je geld terug! Zelfs als je me op dag 44 belt of mailt! 98% van de vrouwen die dit boek bestelden, maakten geen gebruik van deze garantie...maar ik blijf het zeggen: niet goed, geld terug! Het risico is voor mij!

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer